Open
X

Aanpak

TreFoil Energy is een jong en ambitieus bedrijf dat gebouweigenaren en gebruikers helpt bij het realiseren van duurzame, comfortabele en energiezuinige gebouwen, met inzicht in de prestaties en met het beste financiële rendement. We zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw energiebeleid.

stap 1. inzicht
U krijgt inzicht in uw energiekosten met onze energiecheck en de energie inzicht tool. Met uw volmacht analyseren we uw huidige verbruik, de energietarieven, netwerkkosten en energiebelasting en brengen we advies uit welke besparingen mogelijk zijn. Met de online energie inzicht tool brengen we al uw informatie over kosten, benchmarks, verbruik, keurmerken en gebouwen op één plaats bij elkaar.

stap 2. scan
Met de energiescan krijgt u snel en zorgvuldig inzicht in hoe u de duurzaamheids- en energiedoelstellingen van uw gebouw kunt realiseren. Met een overzicht van investeringsopties, besparingen, CO2 reductie en terugverdientijden, waaruit u de beste oplossingen kunt selecteren. Ook brengen we in kaart op welke wijze u uw beleid kunt communiceren naar de verschillende stakeholders.

stap 3. realisatie
Als u weet welke investeringen helpen om uw doelstellingen te realiseren, begeleiden we u met het implementeren ervan. Voorbeelden zijn opnieuw inregelen van uw installaties, LED-verlichting, Warmte Koude Opslagsystemen, zonnepanelen en wind. Daarnaast assisteren we onze opdrachtgevers ook met het aanbesteden van nieuwe onderhoudspartijen, het uitwerken van een Service Level Agreement (SLA) of het doen van energielabelling (o.a. EPA-U, BREEAM).

Stap 4. communicatie en nazorg
Met de energiespiegel krijgt u een narrowcasting systeem voor communicatie over energie en duurzaamheid. Strakke vormgeving, mooie fotografie en veel mogelijkheden om uw stakeholders te betrekken bij uw beleid. Daarnaast blijven wij het aanspreekpunt voor al uw energiezaken als u dat wilt.

TreFoil hanteert transparante tarieven voor haar diensten. De eerste kennismaking via de energiecheck is gratis en vrijblijvend. Zet vandaag nog de eerste stap en klik hier om direct een vrijblijvende energiecheck aan te vragen, waarmee u inzicht krijgt in uw kosten en verbruik en een benchmark maakt met vergelijkbare gebouwen.