Open
X

energiescan

Om te weten op welke wijze u uw energie- en duurzaamheidsambities kunt realiseren is een duidelijk overzicht belangrijk. Met onze energiescan krijgt u de informatie en cijfers waarmee u kunt beslissen over investeren in energiebesparing, energieopwekking en / of comfortverbetering. TreFoil kan hierbij ook financieringsmogelijkheden voor u arrangeren.

Met de energiescan krijgt u inzicht in:

  • Het huidige energieverbruik en de kosten hiervan.
  • De huidige energieprestaties en waar de energievreters zitten.
  • Analyse van alle maatregelen die u kunt nemen op het gebied van verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, energiemanagement, energielevering en energieopwekking.
  • Besparingsmogelijkheden, investeringen, terugverdientijden en financieringsmogelijkheden.
  • Voorstel voor het implementeren van de door u gekozen maatregelen.

Stappen
De aanpak van de energiescan bestaat uit 5 stappen:

Stap 1. inventarisatie
We beginnen met de inventarisatie van uw wensen, ambities, feitelijk verbruik, knelpunten, tekeningen, energiecontracten en onderhoudscontracten. Daarnaast installeren wij energie inzicht om het daadwerkelijke verbruik te gaan monitoren.

Stap 2. gebouwopname
Met behulp van gespecialiseerde partners doen we een systematische gebouwopname van alle energie- en comfort-gerelateerde aspecten.

Stap 3. analyse
Analyse van de gegevens en koppeling met onze database met oplossingen en producten om alle relevante besparings-, opwekkings- en comfortverbeteringsoplossingen te identificeren.

Stap 4. investeringsopties
Vertalen van de geïdentificeerde oplossingen en investeringen, besparingen en terugverdientijden. En eventuele overige voordelen zoals het extern laten financieren van de oplossingen.

Stap 5. oplevering en implementatie
De oplevering vindt in fases plaats. Na 6 weken krijgt u een eerste totaal overzicht van alle oplossingen. Deze worden met u besproken en indien gewenst verder uitgewerkt. Doelstelling is om binnen 12 maanden alle mogelijke oplossingen te hebben doorgenomen en waar de wens bestaat de implementatie op te starten.

De energiescan biedt u de mogelijkheid om met een kleine investering een hoog rendement te behalen. Zowel in financiële zin als in duurzaamheid. Het uitvoeren van de energiescan kost u eenmalig € 2.500 (excl. BTW). Het is onze ervaring dat u met de energiescan zeker 10 tot 25% bespaart op uw energiekosten. Jaar in, jaar uit.

Meer weten? Neem contact op met Benno Schwarz: +31 6 2489 2102 of benno@trefoil-energy.com.

klimaat

Gray'

boer