Open
X

energiespiegel

Om uw energie- en duurzaamheidsbeleid te realiseren is draagvlak en bewustwording nodig. Om nog meer impact te hebben is communicatie via een beeldscherm bij uw receptie of lobby een goede aanvulling.

De TreFoil energiespiegel is een narrowcasting platform voor communicatie over energie en duurzaamheid. Met als achtergrond haarscherpe foto’s van uw gebouw en installaties, kunt u uw verhaal vertellen over energie en duurzaamheid. Er wordt een koppeling gemaakt met uw eigen gegevens over energieverbruik en energieopwekking. Deze worden automatisch verwerkt in ‘widgets’, waarmee vergelijkingen worden gemaakt tussen het verbruik en bijvoorbeeld fietsen, hardlopen, douchen, autorijden en huishoudens.

energiespiegel wordt eenmalig door TreFoil ingericht, waarna u via ‘plug & play’ steeds uw eigen aanpassingen kunt doorvoeren.

energiespiegel onderscheidt zicht door:

  • mooie fotografie
  • leuke widgets
  • korte, bondige teksten
  • kleurrijk design
  • plug & play

energiespiegel communiceert op een toegankelijke manier over energie en duurzaamheid. Door bijvoorbeeld besparingen op elektriciteit om te rekenen naar aantallen huishoudens of waterbesparing naar olympische zwembaden, gaat energie meer leven.

energiespiegel werkt via een meegeleverde Android stick, waarmee ondersteuning op afstand mogelijk is. De kosten zijn eenmalig €1.500 en maandelijks €35 voor software updates en datakoppeling. Bij afname van meer dan 3 energiespiegels zijn er staffelkortingen.

Ja ik wil graag informatie over de energiespiegel!
Sending