Open
X
Waarom we het doen

Waarom gaat de transitie te langzaam? Wij denken dat mensen best willen investeren in een energiezuiniger gebouw met meer comfort, maar dat er te weinig inzicht is in het effect van een investering. Wij bieden dit inzicht. We doen het om u inzicht te bieden in uw gebouw, inzicht in de oplossingen die er zijn, en een rationele kijk op techniek en financieën. We kijken graag een keer met u mee.

Hoe we het doen

We houden van rationele afwegingen. Duurzaam is pas duurzaam als het zich financieel kan redden. We proberen met de informatie van uw gebouw de beste oplossingen te selecteren en de effecten te testen. We gebruiken hiervoor graag online tools. Deze geven altijd een realtime inzicht in uw gebouw, kunnen overal worden ingezien, en kunnen dienen als ontmoetingsplaats voor mensen die aan en in een gebouw werken. We laten hier naast het effect van oplossingen ook de investering zien, de terugverdientijd en het effect op het comfort van uw gebouw. Samen met u bepalen we de voorkeuren en zwaartepunten, en ambities vooraf, zodat de oplossing past bij uw wensen. 

Wat we doen

We adviseren en begeleiden scholen, kantoren, industrie en bedrijventerreinen met het realiseren van hun ambities op het gebied van energiebesparingen. We koppelen de beste oplossingen in de markt aan uw gebouw, en laten steeds zien wat de effecten zijn van de oplossingen. Hiervoor hebben we onze ToolBox Ontwikkelt. Deze bevat alle elementen om uw gebouw te analyseren op energiegebied. Met de tools nemen we u aan de hand om uw gebouw stap voor stap energiezuiniger te maken. Met inzicht in de huidige situatie, de oplossing, en de gewenste situatie. 

Projecten

Wij vinden dat energie en ambitie goed samengaan. Dit laten we zien in projecten die we begeleiden voor scholen, kantoren en bedrijfsparken. Naar Projecten << >>